GoGoCar.fi ja Viron suurin taksiyhtiö Tulika Takso yhteistyöhön


Takseihin mainospintaa tarjoava GoGoCar.fi ja Tulika Takso ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteistyö käsittää Tulika Takson omistaman Airport Taxi -brändin autojen takalasit.

GoGoCar.fi tarjoaa yhteistyön ensimmäisessä vaiheessa Viking Linen ja Eckerö Linen operoimassa satamassa sekä kansainvälisellä lentokentällä toimivat taksit. Tarjottava mediapinta on korkean huomioarvon omaava sekä helposti skaalautuva takaikkuna.

Taksien koko takaikkunapinnalla tavoitetaan tehokkaasti tielläliikkujat sekä jalankulkijat tienvarsilla. GoGoCar.fi:n tuottaman kyselyn mukaan, jopa 13,4 % Tallinnassa olevista olivat nähneet 15 taksin mainoskampanjan jo ensimmäisen 10 päivän aikana!

”Tulokset ovat erittäin lupaavia, huomioiden kuinka lyhyen ajan ensimmäinen kampanja on ollut näkyvillä. Tuloksia selittää myös kampanjataksien liikkeen keskittyminen Tallinnan keskusta-alueelle. Tämä tarjoaa mainostajille mahdollisuuden korkeaan huomioarvoon suhteellisen pienellä panoksella”, kertoo GoGocar.fi:n toimitusjohtaja Anssi Aura.

Alkuvaiheessa mainostajilla on valittavana 15 tai 30 kampanjataksia vähintään kolmen kuukauden ajaksi. ”Tämä kanava on ennen kaikkea brändimarkkinointikanava, jossa kannattaa olla mahdollisimman pitkään näkyvissä. Mainostamiseen soveltuvia mainostakseja on vain rajallinen määrä, joten senkin takia kannattaa autot kiinnittää mahdollisimman pitkälle ajalle”, muistuttaa Aura.

GoGoCar.fi tulee kasvattamaan toimintaansa Viron markkinoilla. Myös uudet markkinat ovat olleet selvityksen alla. Tähän ollaan myös saatu Business Finlandin Tempo-rahoitus. Myös kotimaan markkinassa on kasvunäkymiä uusien myyjien rektytoinnin ansiosta. Kuluvana vuonna on tarkoitus lisätä henkilöstön määrää. Erityisesti huippumyyjille löytyy paikkoja koko Suomen alueelta.