Tehokasta digitaalista ulkomainontaa edullisesti

Taksin takalasi on mainio mainospaikka - ja saatavilla nyt digitaalisena. Marraskuussa 2019 alkava digitaalinen takalasimainonta näkyy ja tavoittaa suurimmat ihmismassat.

Mainostajalle

Digitaalinen takalasimainos on näkyvä ja tavoittava media edulliseen hintaan:

99 € / 10s spotti / auto / kk

Luupin pituus 100s

  • Aineisto tulee toimittaa 16:9 koossa

  • Mainoksen koko on noin 100 cm x 40 cm

  • Saatavilla aluksi 10 taksia Helsingin alueelta

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sivun alalaidassa olevalla lomakkeella, sähköpostitse anssi.aura@gogocar.fi tai soita 044 999 8888, niin laitetaan tehokas mainonta käyntiin.

Autoilijalle

Haluatko lisätuloa vaikuttavalla taksimainonnalla vai haluatko oman brändisi näyttävästi esille vai sekä että? Digitaalinen takalasimainos mahdollistetaan valmiilla autokohtaisella GoGoCar.fi-pakettiratkaisulla, jonka voit tilata kauttamme avaimet käteen -periaattella. Paketin hinta on 2000€ tai 99€ / kuukaudessa kahden vuoden sopimuksella.

Autoilijalle maksetaan jopa 50% nettomediahinnasta. GoGoCar.fi vastaanottaa asiakkaalta tulleet aineistot ja huolehtii, että asiakkaalle myyty sisältö näkyy sovittuna ajankohtana yrityksesi mainospinnalla. GoGoCar.fi toimittaa asiakkaalle myös gps-dataan perustuvaa analytiikkaa, joka auttaa mainostajaa ymmärtämään paremmin mainoskampanjan vaikuttavuuden.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sivun alalaidassa olevalla lomakkeella, sähköpostitse anssi.aura@gogocar.fi tai soita 044 999 8888, niin laitetaan laitteisto kuntoon.

Ota yhteyttä

Nimi *
Nimi